Elektrisch rijden? Klik door naar ev–pointDe groep Solar is de ideale samensmelting van kapitaal en ervaring, van deskundigheid en enthousiasme.

Wij vergaren onze zonnepanelen en zonneboilers bij verschillende gekende leveranciers opdat wij onze klanten, na evaluatie van alle parameters van het betreffende project, steeds het meest geschikte product zouden kunnen voorstellen. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in elektrische installaties weten wij meer dan wie ook te becijferen welk type zonne–energie–systeem het best bij u past.

In onze burelen te Wetteren beschikken wij over een voorbeeldinstallatie die u toelaat zich te vergewissen van het rendement van zonnepanelen in het algemeen. Hier wordt uw persoonlijke offerte uitgewerkt op basis van de ingewonnen gegevens over het onroerend goed waar u een milieuvriendelijke, geldbesparende investering plant.

Een team van ervaren eigen plaatsers zorgt voor de plaatsing van uw PV–installatie of zonneboiler op een snelle en veilige manier. Dankzij een doeltreffend stockbeheer slagen wij er in uw bestelling binnen de afgesproken termijn te realiseren.

Onze medewerkers zorgen voor licht in de donkere administratieve tunnel en bieden hulp bij het invullen van uw persoonlijk subsidiedossier, evenals de administratieve rompslomp voor het bekomen van de groenestroom–certifikaten.